Жінка відповіла: "Чи є у вас подруги?!?" "Так, досить стійкий один", він швидко відповів! "Чи вона смоктати тебе," вона
натиснута, а дати їй пальці нору глибоко в її щілину!?! "Вона смокче мене до кінця, якщо це те, що ви запитуєте, сказав він
а фістинг його жорсткий член! "Як часто ви ебать її," інша жінка з фото голі дівчата 18 років осклілими очима запитав?!? "Ах, вона змінюється," він відповів
задумливо, "два або три рази на тиждень, я думаю, це просто залежить!" "Чи вважаєте ви її півень собака," fiftyish блондинки
спитав?!? Він посміхнувся, що один і відповів: "Ну, вона любить мій член, але я б не назвав її півень собака, вона красива дівчина
який відбувається з любов'ю ебать ", а потім kiddingly запитав він блондинка," Ви вважаєте себе півень собака!?! "До
блондинка може відповісти, "Тедді підхопив," Доріс, безумовно, півень собака, завжди була, завжди буде! "номер пригощала
зі сміху мало колючки, що Тедді, але Доріс стріляють прямо на спині, "Пекло так, я півень собаки, як і будь-який інший член голодний
сука в цій кімнаті! "Це призвело інший смішок з натовпу, після чого все виявилося трохи більш серйозне, як
жінки почали пестити їх піхви на жарт!