Монтана Скотт плюхнувся на її ліжком і просто лежав там кілька хвилин, дуже втомився, щоб навіть відкинути обкладинки!
Що день, бігти, бігти, бігти, а не другого, щоб розслабитися! Як її фото голі дівчата 18 років очі повільно закриті і благословив сну почав більш взяти її,
сперечання з телефону на ніч коробило її назад у реальність! Дотик для приймача, вона відповіла: "Привіт, я можу допомогти
Ви?!? "" Монтана ", глибокий голос на іншому кінці лінії відповів твердо:" Це сер Джеймс, ви готові коритися!?! "
Миттєво тремтіння пробігла по її тілу, пристойно збиваючи з втома право її, і примушуючи її кицьку, щоб замочити себе в
Ванна теплого соку піхву! "Я не буду просити вас знову, гаркнув він," ви готові коритися!?! " "Так," вона ринула, "що-небудь, я ранку
до ваших послуг! "" дуже добре ", відповів він гладко", але перш ніж ми підемо далі, я хочу, щоб ти ліг і довести себе до
Кульмінацією є те, що зрозумів!?! "" Так, пане, я розумію, "вона відповіла хрипко, перш ніж дати їй руку слайд між її ніг, щоб
Знайти своє місце в задоволення! Після того, як була закінчена, і все було скінчено досить швидко, він дав їй адресу на іншому кінці міста і
іншому кінці лінії
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-10-08 23:48:05
Страница: 1